Etsimme innostavaa, kehittämisorientoitunutta ja yhdistystoiminnasta inspiroituvaa toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen luotsaamaan yhdistystämme tehtävässämme.

Toimit esimiehenä työntekijätiimillemme.

Toiminnanjohtajana vastaat Lapin Muistiyhdistyksen toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä ja toteutuksesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto.

Pääasialliset työtehtäväsi ovat:

• Taloushallinto ja riskien arviointi
• Toiminnan suunnittelu sekä hanke- ja henkilöstöhallinto
• Yhteistyö verkostoissa ja vaikuttamistyö

Edellytämme:

• kokemusta muistityöstä sekä vahvaa järjestötyön ja taloudenhallinnan osaamista
• hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä
• itsenäistä ja vahvaa työotetta, vastuullisuutta ja ajankäytön- ja tietojärjestelmien hyvää hallintaa
• vahvaa näyttöä tehtäviin liittyvästä osaamisesta
• mahdollisuutta liikkua koko maakunnan alueella sekä satunnaiseen ilta- ja viikonlopputyöhön

Työsuhteen ehdot määräytyvät Sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Palkkaus: tehtäväkohtainen palkka vaativuusryhmä 6 sekä mahdolliset henkilökohtaiset lisät (vuosisidonnaiset ja erityistekijälisät tai muu henkilökohtainen lisä).

Hakemukset ansioluetteloineen on toimittava 20.7.2021 kello 16 mennessä sähköisesti toimisto@lapinmuistiyhdistys.fi.

Lisätietoja tehtävästä: Kaisa Kekkonen p. 045 6683844.

Voit lukea hakuilmoituksen tästä.