Haluatko liittyä supertiimiin? Rakennamme muistiystävällistä Lappia.

Lapin Muistiyhdistys hakee ryhmien ohjaamisesta innostuvaa, vapaaehtoisten koordinoinnista ja aivoterveyden edistämisestä kiinnostunutta hyvää tyyppiä!

Rekrytoimme Lapin Muistiluotsi ja Lapin Muisti Kuntoon-hankkeisiin ajalle 1.10.2021-31.12.2022 kokoaikaista muistisairaiden ja heidän läheisiään tukevan toiminnan sekä aivoterveyden edistämisen ohjaajaa.

Toiminta-alueesi on koko maakunta ja erityisesti Tunturi-Lappi, joten tarvitset oman auton ja valmiutta matkustamiseen.

Edellytämme sosiaali- ja terveyssalan koulutusta ja arvostamme kokemusta muisti- tai terveydenedistämistyöstä.

Järjestötyö on ammattityötä, joten hyvä, jos sinulla on kokemusta.

Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaisesti.

Palkkaus muodostuu tehtäväkohtaisesta palkasta (vaativuusryhmä 4) sekä mahdollisista henkilökohtaisista lisistä (vuosisidonnaisista ja erityistekijälisästä tai muusta henkilökohtaisesta lisästä).

Lähetä hakemus ja CV 15.9.2021 kello 16 mennessä sähköisesti toimisto@lapinmuistiyhdistys.fi

Lisätietoja annika@lapinmuistiyhdistys.fi