Tukituokiot

Järjestämme tukituokioita muistisairauteen sairastuneiden lähi-ihmisille Rovaniemen Muistituvalla sekä muualla maakunnassa.

Tuokioissa jaamme kokemuksiamme muistisairaan puolisonsa, lapsensa tai muuna läheisenä. Keskustelemme, kahvittelemme, saamme tietoa ja vertaistukea.

Rovaniemellä

Muistituvan tukituokioihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Ryhmät kokoontuvat klo 13.-14.30 seuraavina päivinä:

• ke 9.9.
  • ke 23.9.
  • ke 14.10.
  • ke 28.10.
  • ke 11.11.
  • ke 25.11.

Muistituvalla kokoontuvat myös käsityön ystävät, joilla kaikilla on kokemuksia elämästä muistisairaan rinnalla. Käsityön ystävien kokoontumiset ovat klo 13-15 seuraavina päivinä:

• ke 16.9.
  • ke 7.10.
  • ke 21.10.
  • ke 4.11.

Älä jää yksin, vaan tule mukaan!

Meistä yhä useampi on muistisairaan puoliso, lapsi tai muu lähi-ihminen. Muistisairaudet ovat kansantauteja kuten sydän- ja verisuonisairaudet. Lapissakin on tuhansia muistisairaita ja määrä kasvaa koko ajan.

Siksi sinä et ole yksin, vaikka jokainen muistisairaus on erilainen ja ainutlaatuinen.

Muistisairauteen liittyy monenlaisia elämäntarinoita.

Lisäksi meillä on esimerkiksi luentoja, seminaareja ja retkiä, joissa läheiset saavat tietoa ja vertaistukea elämäntilanteeseensa.