Mikä on Onnimanni?

Päivätoiminta Onnimanni on kuntouttavaa toimintaa henkilöille, joilla on muistisairaus tai haasteita muistissa. Päivätoiminta alkaa maanantaina 3.10. Nonna Napapiiri -talossa osoitteessa Riistatie 3 B 64. Riistatie sijaitsee Lapinaukealla.

Päivätoiminta on tavoitteellista toimintaa, jolla edistetään asiakkaan itsenäisyyttä ja arjen aktiivisuutta lämminhenkisessä ja sallivassa ympäristössä. Lähi-ihmisille päivätoiminta mahdollistaa omaa aikaa, kun läheinen on turvallisessa paikassa.

Päivätoiminta on säännöllistä toimintaa, jossa voi käydä kerran viikossa tai useammin sopimuksen mukaan.

ONNIMANNI VIIKKO-OHJELMA

Toimintaa Onnimannissa on maanantaisin ja torstaisin klo 8.30–12.30 sekä tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 11.30–15.30 .

Päivätoimintaan ei sisälly kuljetusta. Voit tulla Onnimanniin kävellen, taksilla, lähi-ihmisen saattelemana tai voit hakea Rovaniemen kaupungin kuljetuspalvelua.

Tästä linkistä saat tietoa kuljetuspalveluista (yli 65-vuotiaat)

• Kuljetuspalvelut vaikeavammaisille henkilöille

Tästä linkistä saat tietoa kuljetuspalveluista alle 65-vuotiaat.

Miten pääsen mukaan Onnimanniin?

Voit varata tutustumiskäynnin ja paikkasi päivätoiminnasta soittamalla Marikalle.

Päivätoiminta on maksullista. Omakustanteisesti (asiakas maksaa itse) päivätoiminnan hinta on 60 €/päivä (4 tuntia). Lapin Muistiyhdistys hakeutuu Rovaniemen kaupungin palvelusetelintuottajaksi, jolloin päivätoimintaan on mahdollisuus anoa palveluseteliä (päivitämme tietoa myöhemmin).

Myös Kelasta voi saada tukea elämisen kustannuksiin. Tästä linkistä saat tietoa etuuksista.

Marika Kulppi-Nurminen

palvelupäällikkö

toimintaterapeutti

marika@lapinmuistiyhdistys.fi tai 044 977 2898

Avoimet ovet

Järjestämme Avoimet ovet Onnimannissa torstaina 29.9. klo 12-18. Tervetuloa!

Tässä linkissä on lisää tietoa Onnimannista ja sen sijainnista.