Tämä on Lapin Muistiyhdistys ry:n henkilötietolain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. 

Verkkosivustomme osoite on https://lapinmuistiyhdistys.fi.

1. Rekisterinpitäjä

  • Lapin Muistiyhdistys ry.
  • Lapinkatu 1 B
  • 96190 Rovaniemi

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

  • päivitetään myöhemmin

3. Käsiteltävät henkilötietoryhmät ja tietosisältö

  • Jäsenet: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite
  • Vapaaehtoiset: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite
  • Ryhmiin osallistujat: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ikä
  • Koulutuksiin osallistujat: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on yhdistystoimintaan liittyvä sisäinen viestintä ja tiedottaminen sekä jäsenpalvelut.

4. Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan henkilöltä itseltään tai hänen läheiseltä haastattelemalla, puhelimitse tai muulla tavoin.

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle, asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee, tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

 

 

 

 

 

Jaa tämä sivu: