Olet täällä: Tapahtumat

Tapahtumat: Rovaniemi: Muistikummilähettiläskoulutus

Kiinnostaisiko sinua uudenlainen vapaaehtoistoiminta muistiasioiden parissa? Haluaisitko oikoa muistisairauksiin liittyvä väärinkäsityksiä ja madaltaa kynnystä pitää yhteyttä muistisairaisiin läheisiin?

TERVETULOA MUISTIKUMMILÄHETTILÄSKOULUTUKSEEN!

Koulutetut vapaaehtoiset voivat pitää muistikummituokioita omissa verkostoissaan tai yhteistyössä Muistiluotsin kanssa. Muistikummituokiossa opitaan perustietoja muistisairauksista, pohditaan muistisairaan kohtaamista ja päätetään oma muistiystävällinen teko.

Muistikummituokioita pidetään valmiin mallin mukaan ja tässä koulutuksessa vapaaehtoiset oppivat kaiken tarvittavan tuokioiden pitämiseen liittyen.

Koulutus on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

Lauantaina 18.5.2019 klo 12-15

Paikka: Caritas palvelukeskus, Aurora-sali

Lapinkatu 1B, 96190 Rovaniemi

Ilmoittautumiset 10.5. mennessä Lapin Muistiyhdistyksen toimistoon p. 040 508 0482 tai toimisto@lapinmuistiyhdistys.fi