Koronatilanne jatkuu vaikeana. Lapin aluehallintovirasto kieltää edelleen kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä.

Määräykset ovat voimassa 23.1.–22.2.2022 ja koskevat kaikkia Lapin kuntia. Lisäksi osassa kunnista on voimassa omat vahvat suositukset, jotka rajoittavat lisäksi ryhmätoimintaa ja tapahtumien järjestämistä.

Lapin Muistiyhdistys noudattaa omassa toiminnassaan aluehallintoviraston määräyksiä ja kuntakohtaisia vahvoja suosituksia.

Muistikahvilat eivät kokoonnu toistaiseksi. Myös uusien ryhmien aloittaminen maakunnassa siirtyy. Sen sijaan Rovaniemen suljetut pienryhmät voivat kokoontua ensi viikosta alkaen. Käytämme ryhmissä maskeja ja noudatamme turvavälejä.

Lähipäivinä lähetämme ryhmäläisille korvaavia tehtäviä sekä järjestämme etänä muun muassa kaksi aluevaaleihin liittyvää info-tilaisuutta jäsenistöllemme, vapaaehtoisillemme ja muille asioista kiinnostuneille.