Lapin Muistiyhdistys aloittaa kuntouttavan päivätoiminnan muistisairauteen sairastuneille rovaniemeläisille lokakuussa.

Tervetuloa tutustumaan Onnimannin toimintaan to 29.9. klo 12-18 Lapinaukealle (Riistatie 3 B 64). Toimitilamme ovat lähellä Korundia.

Päivätoiminta Onnimanni on tarkoitettu sinulle,

• jolla on muistisairaus-diagnoosi
  • jaksat osallistua toimintaan neljä tuntia päivässä yhtenä tai useampana päivänä viikossa
  • jonka toimintakyky on laskenut, mutta pystyt toimimaan sanallisella ohjauksella tai pienellä avustuksella

Päivätoimintaa on tarjolla maanantaina ja torstaina klo 8.30-12.30 sekä tiistaina ja keskiviikkona klo 11.30-15.30. Päivätoiminta sisältää lounaan ja kahvit.

Päivätoiminta on maksaa 60 e/kerta. Kuljetus ei sisälly hintaan.

Onnimanni alkaa ma 3.10. uudessa Nonna Napapiirin yhteisötalossa Riistatiellä. Lapin Muistiyhdistys on vuokrannut Onnimannille toimitilat ensimmäisestä kerroksesta.

Hakeudumme Rovaniemen kaupungin palvelusetelituottajaksi syksyn aikana, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus hakea palveluseteliä toimintaan.

Voit ilmoittautua mukaan päivätoiminta Onnimanniin palvelupäällikkö Marika Kulppi-Nurmiselle.

marika@lapinmuistiyhdistys.fi tai p. 044 977 2898.

Sisäänkäynti toimitiloihimme on tästä.

Lapinkävijäntien ja Riistatien alueen näet tästä kartasta.