Koulutukset ja luennot

Lapin Muistiyhdistys tarjoaa maksullista koulutusta muistisairauksista, muistisairastuneen kohtaamisesta ja muistiesteettömyydestä.

Koulutukset räätälöidään tilaajan tarpeiden mukaisiksi.

Lapin Muistiyhdistys tuottaa myös maksullisia toimintaterapeutin luentoja neuropsykiatrisiin haasteisiin liittyen. Koulutusaiheina voivat olla esimerkiksi aistiesteetön ympäristö ja aistiherkkyyksien huomioiminen arjessa.

Valmiit koulutuspaketit:

Hyvän hoidon kriteeristön työpajat (sisältää kolme työpajaa).

Omaisyhteistyön edistämisen työpajat (sisältää kolme työpajaa).

Voit katsoa hinnaston ja lisätiedot tästä.

Räätälöidyt toimintaterapeutin luennot:

Muistiesteettömyys

Luento sisältää tietoa muistisairauksien vaikutuksista aisteihin, muistiesteettömyydestä sekä muistisairauteen sairastuneen kohtaamisesta. Aistien muuttuminen vaikuttaa muistisairaan ja iäkkään henkilön toimintakykyyn.

Luennolla opit:

• miten muistisairaudet muuttavat aisteja
  • kohtaamaan muutokset työssäsi
  • ottamaan muutokset huomioon ja muuttamaan ympäristöä muistiesteettömäksi

Aistiesteetön ympäristö ja aistiherkkyyksien huomioiminen arjessa

Luento sisältää tietoa, miten toimintaympäristöä voidaan muokata aistiesteettömäksi ja miten aistiherkkyydet voidaan ottaa huomioon.

• havainnoimaan toimintaympäristöäsi
  • muokkaamaan ympäristöä aistiesteettömäksi
  • tunnistamaan erilaiset aistiherkkyydet

Kuntoutuksellinen toiminta esimerkiksi palvelutalo ympäristössä

Luento sisältää tietoa, miten kuntouttavaa toimintaa voidaan toteuttaa asiakkaan omassa toimintaympäristössä.

• havainnoimaan toimintaympäristöä
  • osaat hyödyntää kuntouttavaa toimintaa

Kouluttajana toimii Lapin Muistiyhdistyksen toimintaterapeutti ja palvelupäällikkö Marika Kulppi-Nurminen.

”Olen valmistunut toimintaterapeutiksi Helsingissä vuonna 2009. Olen työskennellyt toimintaterapeuttina laaja-alaisesti eri asiakasryhmien kanssa ikäihmisten, aikuisten ja lasten parissa. Pitkän työkokemuksen lisäksi olen käynyt useita täydentäviä opintoja sekä kuntoutuksen erityisasiantuntija YAMK opinnot Oulun ammattikorkeakoulussa.

Ota yhteyttä ja räätälöidään sinulle sopiva koulutus!”

Marika p. 044 977 2898

marika@lapinmuistiyhdistys.fi