Olisitko kiinnostunut järjestötyöstä? Tule töihin meille!

STEAn Paikka auki -avustusohjelman mukaan työpaikka on tarkoitettu työn ja päätoimisen koulutuksen ulkopuolella oleville alle 30-vuotiaille nuorille sekä osatyökykyisille (ilman ikärajausta).

Voit lukea aiheesta tarkemmin myös tästä.

Lapin Muistiyhdistys tekee Lapissa työtä muistiystävällisyyden edistämiseksi. Työntekijöitä yhdistyksessä on seitsemän, ja tarjoamme hyvän tiimin tulevalle järjestötyöntekijälle.

Etsimme työntekijää, joka on kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta ja haluaa oppia sekä kokeilla uusia työtehtäviä. Arvostamme joustavuutta ja tiimissä työskentelyn taitoja.

Tarjoamme järjestötyöntekijälle mahdollisuuden vahvistaa voimavarojaan kohti työelämää tai opintopolkua. Tarjoamme palkattavan henkilön osaamisen ja työkyvyn mukaisia mahdollisuuksia erilaisiin yhdistyksen yleishyödyllisiin tehtäviin.

Tehtävät voisivat olla yhdistyksen ryhmä- ja virkistystoiminnan suunnittelua ja toteutusta, olemassa olevien toimintojen avustavia tehtäviä sekä erilaisia toimistotehtäviä.

Samalla henkilö saa kokonaiskuvan maakunnallisesta muistityöstä sekä järjestöjen tarjoamista työmahdollisuuksista.

Tehtävät ovat räätälöitävissä.

Työ on kokopäivätyötä (37,5 h /vko). Työaikaa voidaan myös muokata. Työt voidaan aloittaa osa-aikaisesti ja voimavarojen karttuessa työaikaa voidaan lisätä. Työ alkaa toukokuussa ja kestää 12 kk. Työhön valitulla on neljän kuukauden koeaika.

Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Järjestötyöntekijän tehtävät kuuluvat vaativuusryhmään 2.

Työpaikka sijaitsee Rovaniemellä (Ainonkatu 2) ja työ voi sisältää satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustusta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV pe 12.4.24 klo 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen annika@lapinmuistiyhdistys.fi. Laita otsikoksi ”Järjestötyöntekijä”.

Lisätietoja antaa Annika, annika@lapinmuistiyhdistys.fi tai puhelimitse 8.-9.4. klo 9-15 p. 0400 741 279.