Liikuntaa

Ohjatut liikuntaryhmät ovat tarkoitetut kaikille yhdistyksen jäsenille, muistiperheille ja lähi-ihmisille. Ryhmät ovat maksuttomia.

Tiistairyhmässä on tarjolla VireLavista, jonka ohjaajana on Tarja Hänninen. VireLavis on sovellettu versio henkilöille, joilla on sairauden, vamman tai muun syyn vuoksi toimintakyvyn rajoituksia. Tunnit toteutetaan pääosin istuen ja/tai tuolia apuna käyttäen.

Torstairyhmä on perinteisempi liikuntaryhmä, jossa ohjaajat vaihtuvat.

Ryhmät kokoontuvat kaupungin musiikkiliikuntasalilla Uimahalli Vesihiiden tiloissa ti klo 11.30-12.30 ja to klo 10.30-11.30.

• ilmoittaudu etukäteen toimistolle p. 040 508 0482 tai  toimisto@lapinmuistiyhdistys.fi
  • varusteiksi riittävät joustavat vaatteet ja sisätossut tai kengät (myös avojaloin voi olla) sekä vesipullo. Pukuhuoneissa on mahdollista vaihtaa vaatteita
  • paikkana on siis kaupungin musiikkiliikuntasali, joka sijaitsee Uimahalli Vesihiiden tiloissa (Nuortenkatu 11).
  • torstainryhmään kokoonnumme uimahallin eteen klo 10.15, josta siirrymme musiikkiliikuntasaliin

Laula kanssain

Yhteislaulua ja mukavaa yhdessä oloa on tarjolla keväällä 2021 klo 10-11 seuraavina keskiviikkoina:

• 21.4.
  • 5.5.
  • 19.5.
  • 2.6.

Yhteislaulut kajahtavat Lapinkatu 1:ssä.