Liikuntaryhmät

Ohjatut liikuntaryhmät ovat tarkoitetut kaikille yhdistyksen jäsenille, muistiperheille ja lähi-ihmisille. Ryhmät ovat maksuttomia.

Ryhmiä on kaksi, ja ne kokoontuvat kaupungin musiikkiliikuntasalilla Uimahalli Vesihiiden tiloissa ke ja to klo 10.30-11.30 elokuun 26. ja 27. päivästä alkaen joulukuun 9. ja 10. päivään saakka.

• ilmoittaudu etukäteen toimistolle p. 040 508 0482 tai  toimisto@lapinmuistiyhdistys.fi
  • varusteiksi riittävät joustavat vaatteet ja sisätossut tai kengät (myös avojaloin voi olla) sekä vesipullo. Pukuhuoneissa on mahdollista vaihtaa vaatteita.
  • paikkana on siis kaupungin musiikkiliikuntasali, joka sijaitsee Uimahalli Vesihiiden tiloissa (Nuortenkatu 11).
  • kokoonnumme uimahallin eteen klo 10.15, josta siirrymme musiikkiliikuntasaliin