Tarjoamme Muistiviikolla kaikille muistityöstä kiinnostuneille Hoksautuksia – aivoterveysseminaarin perjantaina 24.9. Rovaniemellä. Seminaariin voi osallistua myös etäyhteyksin.

Seminaarin tarkoituksena on hoksauttaa osallistujia huomaamaan, kuinka monin eri tavoin meistä jokainen voi vaikuttaa omaan aivoterveyteensä ja samalla huolehtia muististaan.

Päivän puheenjohtajana toimii huippu-urheilukoordinaattori, valmentaja Reijo Jylhä, joka lupaa myös kirjaimellisesti liikuttaa yleisöä.

Seminaarin ohjelma:

• Muistiliiton terveiset puheenjohtaja, kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen (etänä)
  • Lapin Muistiyhdistyksen toiminnasta vastaava Kaisa Kekkonen ja tervetuliaissanat
  • Aivotutkija Minna Huotilainen luennoi musiikin merkityksestä aivoterveydelle (etänä)
  • Vinha Duo osallistaa yleisön testaamaan rytmejä ja sävelten voimaa
  • 11.45-12.30 lounastauko/muistiyhdistyksen uusi esittelyvideo
  • Ravitsemusterapeutti Lilli Lotvonen kertoo ravitsemuksen merkityksestä aivoterveydelle
  • Aivoterveyslähettiläämme Kirsti Mäensivun puheenvuoro
  • Dosentti, yliopistonlehtori Virpi-Liisa Kykyri pohdiskelee tunteiden vaikutusta mieleen (etänä) T
  • Näyttelijä Martti Suosalon keinot muistamiseen (video)
  • 13.45- kahvit

Tilaisuus järjestetään hotelli Pohjanhovissa. Julkaisemme piakkoin ilmoittautumislinkin seminaariin. Seminaari on maksuton (sis. lounaan ja kahvit).

Illalla on luvassa aivoterveysgaala, jossa on luvassa hyvää ruokaa, monipuolista ja viihdyttävää ohjelmaa. Pohjanhovin iltatilaisuuteen myydään 50 euron illalliskortteja ennakkoon.