Lapin Muistiyhdistys ja Napapiirin Omaishoitajat tuottavat etäluentojen sarjan Entäs sitten. Tarkoituksena on tuoda näkökulmia siihen, mitä on elää muistisairaana, muistisairaan läheisenä, toimia omaishoitajana ja paljon muuta.

Etäluentoa voi seurata myös useissa Lapin kirjastoissa. Linkki julkaistaan molempien yhdistysten nettisivuilla päivää ennen luentoa.

Pääset mukaan tästä linkistä.

Mikäli sinulla on ongelmia kirjautua, voit lukea lisäohjeita seuraavasta linkistä:

Tässä on lisäohjeita etäyhteyden käyttöön.

Syksyn luennot ovat:

• Muuttuuko muistisairaan persoona muistisairauden edetessä? ke 21.9. klo 16-17.30, luennoitsijana Ulla Eloniemi-Sulkava, gerontologian dosentti, Amia Muistikeskus/Itä-Suomen yliopisto.
  • Toimintakyvyn tukeminen ke 26.10. klo 16-17.30, luennoitsijana Raija Kerätär, LT, kuntoutuslääkäri, aluehallituksen jäsen (hva).
  • Häpeästä irti ke 30.11. klo 16-17.30, luennoitsijana Ella Autti, väitöskirjatutkija, Lapin yliopisto
  • Läheisyys muistisairaan kanssa ke 14.12. klo 16-17.30, luennoitsijana Mirva Hartikainen, muistiasiantuntija, Lapin Muistiyhdistys.