Olet täällä: Tapahtumat

Tapahtumat: Tuettu loma Lapin muistisairauteen sairastuneille sekä heidän lähi-ihmisilleen 3. - 8.9.

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry (MTLH) ja Lapin Muistiyhdistys ry järjestävät yhteistyössä STEA:n tuella loman, jonka tavoitteena on ennen kaikkea tarjota virkistystä ja vertaistukea muistiperheille. Ohjelmassa on sekä kaikille yhteistä ohjelmaa että muistisairauteen sairastuneille ja omaisille/läheisille omia vertaisryhmiä.

Kenelle: Lapin maakunnan muistisairaille ihmisille sekä heidän lähi-ihmisilleen; paikkoja
yhteensä 20 (osallistuminen pareittain). Valinnat lomalle hyväksyttävistä tekee MTLH.

Missä: Lapin Kuntoutus, Rovaniemi

Milloin: 3.-8.9.17, hakuaikaa jatkettu Juhannukseen asti; haku erillisellä lomakkeella, joita voi tiedustella kunnan muistihoitajalta tai Lapin Muistiyhdistyksen toimistolta.

Hinta: omavastuuosuus on 20€/vrk = yht. 100€/hlö.

Katso mainos tästä

Siirry takaisin edelliselle sivulle