Olet täällä: Tapahtumat

Tapahtumat: Aivoterveyslähettiläskoulutus verkkototeutuksena ti 8.5. alkaen

Sinustako vapaaehtoinen aivoterveyslähettiläs?

Tervetuloa Lapin Muistikunto -hankkeen toteuttamaan aivoterveyslähettiläskoulutukseen. Koulutuksessa käymme läpi aivoterveyden edistämiseen vaikuttavia tekijöitä sekä ryhmänohjauksen perusteita. Koulutuksesta saa kattavan tietopaketin käyttöön. Osallistuminen ei velvoita vapaaehtoisena toimimiseen.

Aika: ti 8.5., ma 14.5. ja ti 22.5. klo 12-14

Paikka: verkkokoulutus

Ilmoittautuminen: Lapin Muistiyhdistyksen toimistolle p. 040 508 0482; toimisto@lapinmuistiyhdistys.fi

Koulutus toteutetaan verkossa, siihen voi osallistua kotoa käsin. Osallistumista varten tarvitset älylaitteen (tietokone, tabletti) ja toimivan nettiyhteyden. Teknistä tukea saa koulutuksen aikana Lapin Muistiyhdistykseltä.

Aivoterveyslähettiläskoulutuksen esite löytyy tästä.

Hankesuunnittelija Mirja Heikkala antaa mielellään lisätietoja, p. 045 668 3844; mirja@lapinmuistiyhdistys.fi

Siirry takaisin edelliselle sivulle
Katso kalenterin muita tapahtumia