Olet täällä: Tapahtumat

Tapahtumat: Avoin kaikille TUNTEVA – toimintamalli apua ja keinoja muistisairaan ihmisen kohtaamiseen

Muistisairaan ihmisen käyttäytymisellä on syy. Hänellä voi olla torjuttuja tunteita ja keskeneräisiä asioita, jotka vaativat tulla käsitellyksi. Tähän hän tarvitsee ymmärtävän, hyväksyvän ja kuuntelevan lähimmäisen tukea.

Lapin Muistikunto -hanke järjestää yhteistyössä Tampereen Kaupunkilähetys ry:n kanssa tilaisuuden

Aika ja paikka: Perjantai 27.10.2017, klo 9.00-11.00, Caritas palvelukeskus Lapinkatu 1, Rovaniemi

Kohderyhmä: Henkilöt, jotka haluavat ymmärrystä muistisairaan kohtaamiseen.

Kouluttajat: TunteVa kouluttaja Hillervo Pohjavirta ja projektikordinaattori Tuula Pesonen TunteVasta Virtaa Arkeen -projektista.

Tavoite: Osallistuja saa tietoa ja ymmärrystä muistisairaan kohtaamiseen ja vuorovaikutuksen edistämisestä hänen kanssaan.

Ilmoittautuminen: pe 13.10.2017 mennessä toimisto@lapinmuistiyhdistys.fi, tai 0405080482

Lisätietoja: Lapin Muistiyhdistys 0405080482

Siirry takaisin edelliselle sivulle